Dissabte, 23 De Juny De 2018
Av. Catalunya, 4 - Castellserà, Castellserà - 25334
Telèfon: Tel. 973 610 005 
Fax: Fax 973 610 311

Associacions locals

12/01/2012

AMPA Escola el Terrall


Foto

Contacte:

C/ Major, 35

Responsable: Ariadna Fabregat

E-mail: ampacastellsera@gmail.com


L'AMPA és una entitat sense ànim de lucre la qual al llarg de l'any fa diferents col·laboracions i és partícip en activitats i organitza diferents esdeveniments al llarg del curs escolar.

Abans d'iniciar el curs escolar, l'AMPA, promou la venda de llibres per al curs, continuant amb el programa de la reutilització de llibres, com a conseqüència dels resultats satisfactoris d'anys anteriors.

Ja començat el mes de setembre, l'AMPA col·labora en l'ofrena Floral de la Diada de l'Onze de Setembre.

Els alumnes enguany disposen de la sisena hora, la qual impedeix que l'AMPA organitzi activitats extraescolars com shavia fet anteriorment.

Gestionem i ens fem responsables del bon funcionament del menjador escolar, ja que tenim aquest servei a l'escola.

Ben entrat el mes d'octubre hi ha la renovació de la junta, surten 3 membres de l'AMPA i entren els 3 nous membres, també es renoven els càrrecs de President, Sots-President, Secretari, Tresorer i dels vocals.

Durant el mateix mes els nens celebren la castanyada a nivell de ZER, amb la tradició de les castanyes i els panellets, cada any es fa en una població diferent de la ZER.

Al mes de novembre organitzem una sessió fotos d'estudi als alumnes amb el seu tutor en el pas de cada any per l'escola.

A mitjans de desembre col·laborem amb l'Associació dones Esclat en la participació de la festa solidaria de la Marató de TV3.

I en quan a les festes de Nadal s'apropa el Pare Noël a l'escola carregat d'il·lusió, regals i caramels per als nens, nenes i professors. Els alumnes poden parlar i fotografiar-se amb ell i gaudir d'una estona màgica.

També esperem amb gran il·lusió els Reis Mags dOrient fent-los el més agradable possible el seu pas pel nostre poble.

En el mes de febrer, organitzem la festa de Carnestoltes per a la mainada, ho solem realitzar a l'edifici de la Panera amb força participació de nens i pares disfressats.

Al mes d'abril, l'AMPA subvenciona l'esmorzar de la festa de Sant Jordi organitzada a l'escola El Terrall.

També organitzem i col·laborem a la festa de Final de Curs, acomiadant els alumnes de 6è per al començament d'una nova etapa.

Al mes de juliol col·laborem amb la Festa Major de Santa Magdalena amb l'ofrena Floral a l'Església Parroquial.

També durant tot el mes s'organitza l'Escola d'Estiu, amb la qual es realitza un projecte d'activitats per als alumnes i així successivament cada any.

En fi, l'AMPA no som professionals però tenim una gran il·lusió i ganes de millorar per oferir una feina ben feta en benefici de totes les famílies; per tant, és possible que el treball que duem a terme no sigui del gust de tothom. Per això cal comptar amb l'opinió i la col·laboració del major nombre de persones.

Cal destacar, també, el suport que rebem de l'equip directiu del col·legi.
Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web